PROGRAMAZIOA

Behin administrariak konfiguraketa lanak egin dituenean, maila eta ikasgai bakoitzeko programazioa zehaztu behar da. Ataza hau, irakasleei dagokie (nahiz eta administrariak izan horretarako baimenik).

Kontutan izan, programazioen esleipena GAIKA nahiz MINTEGIKA egin daitekeela:

• Gaika: irakasle jakin bati dagozkion gaien artean aukera dezakegu esleipena egiteko.
  • Mintegika: mintegi jakin bateko gaien artean aukera dezakegu esleipena egiteko.

Bi kasuetan esleipen prozesua bera da. Jarraian azalduko dugu: