BALIABIDEEN EGUTEGIA

Pantaila honetan bertan gauzatuko da zentruko baliabideen erreserben kudeaketa. Horretarako:

Lehenik, ondoko datuak beteko ditugu:

adm_baliabideak_egutegia

• Maila-Gaia: zein maila eta gaietarako egingo den erreserba.
  • Multzoak: erreserbatuko den baliabidea zein multzotakoa den.
  • Baliabideak: erreserbatuko den baliabidea.

Behin datu hauek zehaztu ostean, egutegia bistaratuko da.

adm_baliabideak_egutegia2

• “Aukeratu baliabidearen eguna” eremuan, erreserba zein egunetarako egingo dugun zehaztuko dugu. tutoreprbotoia klikatu ostean, pantailan egun horri dagokion asteko saio guztiak bistaratuko dira.
  • tutorepr botoien bitartez, astez mugi gaitezke.
  • Aste-egun bateko saio batean baliabideren bat erreserbatzeko, saio horri dagokion  plus_berdebotoia klikatuko dugu.
  • Modu honetan, programak zuzenean erreserba gauzatuko du: adierazitako maila eta gairako aukeratutako baliabidea gordeko da.

adm_baliabideak_erreserba