BALIABIDEEN MULTZOAK GEHITU

Baliabideen kudeaketa gauzatu ahal izateko, hauek multzotan bana ditzakegu. Horrela, adibidez, ondoko sailkapena izan dezakegu:

• IKT – PORTATILAK: Portatil1, portatil2, etab.
  • IKT -ARDUINO: arduino1, arduino2, etab.
  • IKT – PROIEKTOREAK: Proiektorea1, proiektorea2, etab.
  • GELAK: Teknologia gela1, teknologia gela2, tailerra1, tailerra2, laborategia1, laborategia2, etab.

Atal honetan, multzokatze hau gauzatuko da (ondoren, multzo bakoitzari dagozkion baliabideen esleipena gauzatu ahal izateko).

adm_baliabideak_multzoak

Multzo berri bat gehitzeko, lehen lerroko “Multzoaern izena euskaraz” eta “Multzoaren izena erdaraz” eremuetan dagozkion izenak zehatuko ditugu.

adm_baliabideak_multzoak2

Jarraian, plus_berdebotoia klikatu eta zerrendan multzo berria gehituko dela ikusiko dugu.

Zerrendatik multzo berri bat ezabatzeko, dagokion “Ezabatu” zutabeko zelda aktibatu eta tutoreprbotoia klikatuko dugu.