JARRAIPEN BEREZIA

Atal honen bitartez, ikasleen inguruko informazio berezia jasotzeko aukera izango dugu. Menu nagusiko “Jarraipena” > “Berezia” > “Datu bereziak” atalean gauzatzen den kudeaketa ahalbidetzeko, aurrez, atal honetan (“Konfigurazioa” > “Orokorra” > “Jarraipen berezia”) hainbat konfigurazio-lan burutu beharko dugu.

Jarraipen berezi hau gauzatzeko, informazioa atal desberdinetan bana dezakegu, gai berari dagozkion item desberdinak multzokatuz. Horrela, adibidez, “Behar berezien” inguruko itemak kudeatuko ditugu alde batetik eta “Sendia”ren ingurukoak bestetik.

jarraipenberezia

ik_unitateagehi Atala gehitu Jarraipen bereziaren inguruko atal berri bat gehitzeko.
ik_unitatedeskr Atala editatu/ ezabatu
  • Iada existitzen den atal bat editatzeko.
  • Iada existitzen den atal bat editatzeko, botoi honi eman ostean ezabatu botoia klikatu.
ik_jarduerakzehaztu Itemak kudeatu Atal bati dagozkion itemak bistaratzeko eta kudeatzeko.

jarraipenberezia2

Ondokoak dira aukerak:

ik_unitateagehi Aukeratutako atalari dagokion item berri bat gehitzeko.

ik_unitatedeskr

Existitzen det item bat editatzeko.