AURREPRESTAKETA LANAK

Administrariak Inikaren “Irakasle koaderno digitala”ren konfigurazio-lanak eginda baditu, irakasleak prestaketa lan batzuk egin beharko ditu. Orduan bakarrik izango da eguneroko lanen kudeaketa eramateko aukera. Aurreprestaketa lan hauek, kurtso-haseran behin gauzatu behar dira. Ondokoak lirateke:

• Ordutegia sartu: irakasleak bere ordutegia sartuko du. Prestaketa lana da. Behin bakarrik egingo du.
  • Programazioa zehaztu: irakasleak ikasgaiko programazioa sartuko du. Prestaketa lana da. Behin bakarrik egingo du.

Jarraian azalduko da atal hauetako bakoitza nola gauzatu behar den: