ERRESERBAK

Baliabideak egunerokotasunean kudeatu ahal izateko, ezinbestekoa da hauen erregistroa eguneratuta izatea. Atal honetako hiru erlaitzen bitartez gauzatuko ditugu konfigurazio lan horiek:

• Egutegia: baliabideen erreserbak kudeatzeko.
  • Multzoak: baliabideak taldeetan banatzen dira. Erlaitz honetan sortuko ditugu talde horiek.
  • Baliabideak: zentruko baliabide desberdinak erregistratzeko (multzokatuta).

Jarraian azalduko dugu erlaitz hauen funtzionalitatea: